31.12.10
G-KULLET

Valpesiden har blitt oppdatert. G-kullet ble født 02.12.10, 1 jente og 3 gutter. Valpene er friske og vitale.


GODT NYTT ÅR!!!!!!!!!

***************************

28.11.10
DOGS4ALL

Nordisk Vinnerutstilling 2010, Lillestrøm
Dommer: Gertrud Hagström, Sverige
58 Jack Russell Terriere var påmeldt

BIR - CERT - NORDJV-10 - NORDV-10

Russellville's Eaglejack Escobar(Foto: Beate Kittilsen)
BIM: SE UCH Ell-Ell's Picture Of Lily.


(Foto: Russellville)

Dodger ble 3JKK og Effie ble 4JKK og fikk CK.

******************************

13.11.10

Lørdag 13.11.10 var det utstilling i Kongsberghallen. Dommeren var Annika Ulltveit-Moe, fra Norge. 14 jrt var påmeldt. Jeg stilte to kullsøsken, Russellville's Eaglejack Escobar og Russellville's Eaglejack Effie. Effie ble 1JKK, CK, 1BTK, CERT og BIM. Escobar ble 1JKK, CK og 2BHK.


(Foto: Ida Trudvang)

******************************

31.10.10

30-31.10 var det dobbeltutstilling i Letohallen. På lørdag var det norsk dommer, Per Kristian Andersen. 15 JRT var påmeldt. Dodger fikk CERT og ble BIM. På søndag var det svensk dommer, Henrik Johansson. 17 JRT var påmeldt. Dodger vant juniorklassen, fikk CK og ble 3BHK. Effie vant juniorklassen, fikk CK og ble 2BTK.Effie, 2BTK

*****************************

24.10.10
Valpetreff hos Russellville

På denne deilige høstdagen har det vært valpetreff hos Russellville. Tilsammen kom det 30 mennesker og 10 Russellville-hunder. Hovedsakelig var det E -og F-kullet som var invitert, da de andre kullene ikke lenger er valper. Hundene løp løs i hagen og lekte sammen, mens de voksne koste seg med kaffe og kake. Barna løp rundt som en del av hundeflokken:-) Alt gikk meget rolig for seg. 1000-takk alle sammen, for at dere ville tilbringe søndagen i Son:-)


****************************

10.10.10
NKK, Hamar

Denne helgen har vi vært på bobil tur til Vikingskipet på Hamar. 24 jacker var påmeldt, der i blandt svensker og finner. Dommeren var Annika Ulltveit-Moe, fra Norge. Jeg hadde med Jippi, Dodger og Effie. Jippi ble 1BTK, fikk CACIB og ble BIM. Dodger vant juniorklassen, ble 2BHK og fikk stor-CERT:-) Effie ble nr 2 i juniorklassen og fikk HP.
Dodger: 2BHK, stor-CERT

******************************

28.09.10

Milo, Mocca, Jippi og Sprocket har vært hos veterinæren og blitt øyelyst. Alle var friske:-) Samtlige U.A (intet påvist).

******************************

17-19.09.10
Aktivitetshelg i Lom

Fra 17-19.10 var Mocca, Jippi, Dodger, Sprocket og jeg på aktivitetshelg i Lom. Der var det fokus på blodspor og mentalitet. Vi var en munter "terrier-gjeng" som hadde tatt turen dit. All honnør til Kjersti som stod for det innholdsrike arrangementet:-). Alle hundene mine fikk prøvd seg i sporet. Det var gøy å se hvor raskt de fattet konseptet. Progresjonen var stor. På søndag gjennomførte Mocca og Jippi hver sin offisielle MH-test. Det vil si at de nå har kjent mentalstatus. En status jeg er meget godt fornøyd med:-)
 
Mocca og Dodger  

*****************************

05.09.10
JRT Open Show 2010

På søndag var det JRT Open Show på Vestby Hyttepark. Dommeren var Arne Foss fra Norge. 64 jrt var påmeldt, hvorav 14 var valper. Jeg stilte 2 valper og 3 voksne. Resultatene ble som følger:


Russellville's Eaglejack Escobar: Nr. 1 i 6-9 mnd. HK., 1BHK og BIS-valp
Russellville's Eaglejack Effie
: Nr. 1 i 6-9 mnd. TK., 2BTK og BIS 3-valp
Russellville's Dazzlejack Dodger: Nr. 1 i juniorkl., 1BHK, BIS-junior og BIS. Han vant også prisen som beste norsk oppdrettede hund.
Our Sweetheart Disco Dancer: Nr. 1 i unghundkl., 3BHK, BIS-unghund og BIS 4
NUCH Our Sweetheart Boogie-Woogie: Nr. 1 i championkl., 1BTK og BIS 2
Kennel Russellville
: Nr. 1 i oppdretterklassen - BIS-Oppdretter
 Escobar: Apportglad BIS-vinner (valp)Dodger: BIS-vinner med primadonna nykker;-)


Russellville: BIS-Oppdretter med Dodger, Effie og Escobar

Vi hadde to fantastiske sol-dager i Vestby denne helgen. På lørdag var det lagt opp til aktivitetsdag med 4 forskjellige aktivitetstilbud. Jeg tilbrakte dagen ved kunsthiet i Frogn, for å koordinere hi-treningen, for de 16 påmeldte. Stemningen var god og hundene var flinke. På kvelden ble det arrangert festmiddag med mange glade deltagere. Takk alle sammen, for en hyggelig helg! En ekstra stor takk til Tine, Monica og Ann-Mari, for handlerhjelpen på søndagen. Uten dere hadde resultatene uteblitt!  

 

******************************

24.08.10

Russellville's Eaglejack Effie har fått sin egen side. Nye bilder er lagt ut på sidene til Escobar, Sprocket og Dodger.

******************************

21-22.08.10

Denne helgen var det dobbelutstilling i Kristiansand. På lørdag var det NTK som arrangerte utstilling. BIR og BIG dommeren var Siv Jernhake, Sverige. BIS dommeren var Paul Stanton, Sverige. Jippi ble BIR-BIG-BIS. Dodger ble BIM, med Cert. På søndag var det Miniatyrhund Klubben som arrangerte. Dommeren var Birgit Seloy, Danmark. BIG dommeren var Paul Stanton, Sverige. Dodger fikk Cert og ble BIR-BIG3. Jippi ble BIM. Pernille Strand (11 år) og Sprocket deltok i "Barn og Hund", begge dagene. Det var første gang for begge. Den unge ekvipasjen vant to strake seiere :-)
Dodger og Jippi

Pernille og Sprocket, "Barn og Hund"

***************************

15.08.10
Norsk Vinner 2010

I år var det påmeldt 56 Jacker til "Norsk Vinner". Utstillingen var på Bjerke travbane i Oslo. 22 av de påmeldte hadde tatt turen fra Sverige. Petter Fodstad, fra Norge, var dommer. Dodger ble nr 2 i juniorklassen, med CK. Han ble senere 4BHK, slått av to svenske championer og "Svensk Vinner" for 2010. Sprocket ble nr 1 i unghundklassen, med CK. Jippi ble nr 3 i Championklassen. De to framfor henne ble plassert i "Beste Tispe" klassen (BTK).


Dodger 9,5 mnd. 4BHK på "Norsk Vinner" 2010

*************************

07.08.10

I dag har vi vært på utstilling på Hellerudsletta, Exporamasenteret. Arrangøren var Autoriserte Hundedommeres forening. Dommeren var Turid Helene Stamnes. 16 Jacker var påmeldt. Jeg stilte Dodger og Jippi. Dodger fikk CK og ble 2BHK. Jippi fikk CK og ble 2BTK.


Dodger

*************************

31.07-01.08.10

Denne helgen har vi vært på dobbeltutstilling i Nesbyen. På lørdagen stilte vi for en italiensk dommer som også var Jack Russell oppdretter, Ferdinando Asnaghi. 11 jacker var påmeldt. Dodger debuterte i junior klassen. Han ble BIR og BIG 4. Mocca ble nr 1 av 5 i åpen klasse, fikk CK, og ble 2BTK. Jippi fikk CK, og ble 3BTK. På søndagen var det NTK som arrangerte. Dommeren var Kevin Brown, fra Danmark. 16 jacker var påmeldt. Jeg stilte Dodger og Jippi. Dodger fikk CK og ble 2BHK. Jippi fikk CK og ble 3BTK. Under er det bilder ifra lørdag.

Mocca 2BTK og Jippi 3BTK

*************************

24.07.10

I dag har jeg vært på Mosseutstillingen, med Dodger, Mocca og Jippi. Det var påmeldt 11 voksne og 5 valper. Dommeren var Nils Molin, fra Sverige. Dette var Dodger sitt aller siste valpeshow. Han avsluttet med å bli BIR og BIG-valp. Av de voksne så fikk Mocca 1kval og ble nr 3 av 5 i åpen klasse. Jippi ble beste tispe og BIM. En stor takk til fotografen Thomas:-)


Jippi BIMDodger BIR og BIG-valp


Mocca, 4 år

****************************

19.07.10

Valpene i F-kullet er 5 uker gamle i dag. Det er lagt ut nye bilder i galleriet.

****************************

14.07.10

I dag har Jackpoints Mocca Latte, "Mocca", og Nuch Our Sweetheart Boogie-Woogie, "Jippi", vært på kunsthiet i Frogn og gått sin første bevegelige prøve i klassen for sprengere. Dommeren var Thrond Roxrud. Mocca var først ut. Hun fikk 2. premie. Deretter var det Jippi sin tur. Hun fikk 3.premie. Dermed ble disse to jentene de første norskfødte Jack Russell Terrierene med en norsk hi-premiering:-)

 
Venstre:Mocca 2.premie, høyre: Jippi 3.premie.


Kunsthiet i Frogn 

***************************

25-27.06.10

Vi har hatt tre fantastiske utstillingsdager i Danmark. Fredag var det World Dog Show (WDS) i Herning, lørdag var det World Jack Russell Terrier Show i Hedensted, og søndag var det World Terrier Show i Hedensted. Jeg stilte Jippi, Sprocket og Dodger, alle tre dagene. På fredag (WDS) dømte tyske Horst Kliebenstein hannhundene, og danske Ulf Bråthen tispene. På WDS ble Dodger BIR-valp og senere kåret til dagens 4'de beste valp (BIS4-valp), i konkurranse med rasevinnerene i gruppe 3, 6 og 10. BIS dommeren var finske Kari Järvinen. På WDS fikk Sprocket  "excellent" og ble nr 2 i unghund klassen. Jippi fikk også "excellent". På lørdag dømte Steffen Schock, fra Tyskland. Sprocket fikk "excellent" og ble nr 2 i unghund klassen. Jippi fikk også "excellent". Dodger ble nr 3. På søndag (DTK) var det australsk dommer, Lynette Brown. Sprocket fikk "excellent" og ble nr 1 i unghund klassen, Jippi fikk "excellent" og ble nr 3 i åpen klasse, samt 4BTK. Dodger ble BIR-valp og senere BIS2-valp, for kanadiske Dianne Ivey. Jeg vil rette en stor takk til den norske heiagjengen, og samtidig gratulere Knøtteliten med sin World Junior Winner, "Lea". Se utfyllende bilder og tekst i bloggen, 06.07.10Over: World Dog Show 2010, kåringen av fredagens beste valp. BIS: Irsk Ulvehund, BIS2: Cairn Terrier, BIS3: Beagle, BIS4: Jack Russell Terrieren Russellville's Dazzlejack Dodger.


     
Over: Dodger BIS4-valp og BIS2-valp. Nederst: Sprocket og Jippi.


***************************

22.06.10

F-kullet har blitt en uke gamle. Alt står bra til og de har lagt på seg rikelig. Se eget album i galleriet.

**************************

14.06.10

F-kullet er født!
Natt til mandag fødte Carmen 4 gutter og 1 jente. Alt gikk etter boka. Alle er sterke og vitale. Sprocket er faren til valpene. Alle har maske og er hvit/tan, noen med mørkere tan enn andre.

***************************

23.05.10

Søndag 23.05.10 var jeg på utstilling i regi av NTK avdelig Oslo/Akershus, på Jevnaker. 7 voksne og 4 valper var påmeldt. Dommeren var østeriske Otto Krcal. Jippi ble BIR, Sprocket fikk CERT og ble BIM. Dodger ble BIM-valp. Jippi er avbildet til venstre, Sprocket til høyre.

 

Dodger

*************************

22.05.10

Lørdag 22.05.10 var jeg på Terrierspesialen Jevnaker. 12 voksne og 6 valper var påmeldt. Dommeren var finske Juha Palosaari. Sprocket tok stor-CERTET, ble 1BHK og BIM. Jippi ble 4BTK. Dodger ble BIM-valp. Valpedommeren var Dodo Sandahl.

 

Sprocket 1BHK stor-CERT

***************************

15.05.10

Lørdag 15.05.10 var jeg på valpeshow i Fredrikstad med to valper ifra eget oppdrett. Dommeren var norske Anne Livø Buvik. Russellville's Eaglejack Effie debuterte i 4-6 mnd klassen. Dodger var påmeldt i 6-9 mnd klassen. Effie ble BIM-valp og Dodger ble BIR-BIG2-valp. Takk til Jørn og Julie som stilte opp med Effie.

Dodger BIR Effie BIM

Effie 4,5 mnd

*************************

8-9.05.10

Fredag 07.05.10 kjørte jeg til Kristiansand, for å delta på NTK og NKK sin utstilling. Først ut var NTK utstillingen. Dommeren var nederlandske Yvonne Van De Bogert. Dodger ble BIR-BIS-valp, Sprocket vant unghund klassen, fikk CK og ble til slutt 2BHK. Jippi ble beste tispe og BIR. På søndag  var det NKK utstilling. Dommeren var slovenske Birgita Kremser. Sprocket vant unghund klassen, fikk CK og ble 2BHK med CACIB. Jippi vant champion klassen, fikk CK og ble 3BTK med res.Cacib. Bildene er fra NTK utstillingen. Se i bloggen, 13.05.10.

 

**************************

01.05.10

Helgen 1-2.05 var vi på hi-weekend i Frogn. Der fikk de yngste hundene testet ut jaktinstinktet sitt. Under er det bilde av Dodger (6 mnd) og Baluba (1,5 år) i nærkontakt med tamrev. Begge har jaktinstinktet i orden. Se i bloggen, 13.05.10.

*************************

24.04.10

Lørdag 24.04.10 var vi i Stangehallen på Norsk Corgi Klubb sin utstilling. Per Kristian Andersen fra Norge var dommer. 7 voksne og 3 valper var påmeldt. Dodger ble BIR og BIG-valp. Jippi vant champion klassen, fikk CK og ble 2BTK. Sprocket vant unghund klassen og fikk HP.

Dodger 6 mnd., BIR og BIG-valp

**************************

17.04.10

Lørdag 17.04.10 var vi på NKK sin utstilling i Bergen. Per Iversen fra Norge var dommer. 24 jacker var påmeldt. Jippi ble 1BTK, fikk CACIB, og ble BIM. Takk til Monica som handlet henne:-) Sprocket vant unghund klassen, fikk CK, og ble 3BHK.

***************************

11.03.10

Nå er data problemene løst. Hjemmesiden er oppe og går igjen:-) Det har blitt gjort en del oppdateringer på siden.

***************************

07.03.10

Søndag 07.03.10 hadde jeg med Russellville's Dazzlejack Dodger til Norsk Myndeklubb sin utstilling i Drammen, Solberghallen. Dommeren var Lars Hjelmtvedt. 203 valper var påmeldt. Dodger ble BIR - BIG - BIS-valp. Inger Dahle var også med å dømme i BIS-finalen. Se i bloggen, 09.03.10.

 

BEST IN SHOW-VALP, 4 mnd.

************************

06.03.10

Lørdag 06.03.10 hadde jeg med Russellville's Dazzlejack Dodger til Norsk Hovawart klubb sitt årlige valpeshow i Tønsberg, Messehallen. Dette var hans første utstilling. 3 jacker var påmeldt, alle i 4-6 mnd klassen. Dommeren var Eivor Hofmandselv fra Norge. Dodger ble BIR og BIG, samt første uplasserte i Bis-finalen (5). 93 valper var påmeldt. Se i bloggen 09.03.10.

 

*************************

Uke 8

Denne uken forlot E-kullet redet og reiste hjem til sine nye hjem. Alle bor sentralt på østlandet:-)

**************************

20.02.10

Lørdag 20.02.10 hadde jeg med meg Jippi og Sprocket til NKK sin utstilling i Bø. 17 jacker var påmeldt. Svenske Benny Blid Von Schedvin var dommer. Sprocket vant junior klassen og fikk CK. Han ble til slutt 3BHK. Jippi vant champion klassen, fikk CK, og ble deretter BIR. Hun tok sitt andre CACIB. Se i bloggen, 23.02.10.

**************************

13-14.02.10

Lørdag 13.02.10 hadde jeg med meg Jippi og Sprocket til Norsk Boxerklubb sin årlige utstilling i Letohallen. Grethe Bergendahl fra Norge var dommer. 13 jacker var påmeldt. Sprocket vant junior klassen og fikk HP. Jippi stilte i champion klassen og ble BIR. Hun ble også BIG, for samme dommer. Dagen etter ble hun BIS 4, for Karl-Erik Johansson, fra Sverige. Over 900 hunder var påmeldt. Jippi ble også BIR på den samme utstillingen året før. Se i bloggen, 17.02.10.

  

***************************

30.01.10

Lørdag 30.01.10 deltok Jippi (Our Sweetheart Boogie-Woogie) på sin første utstilling etter fylte 2 år. Det var på Hellerudsletta i regi av Norsk Schnauzer Bouvier Klubb O/A. Vigdis Nymark fra Norge var dommer. 9 jacker var påmeldt. Jippi var den eneste jacken som fikk CK. Dermed fikk hun CERT og ble BIR. Hun ble også Norsk Utstillings Champion denne dagen:-) Se i bloggen, 04.02.10.

 

***************************

Nyheter 2009